Falu Jazzklubb 40 år!

Kära Jazzvänner,

Tänk va' tiden går!

Det känns inte så länge sedan som Jan-Olov Lindholm, Uno Pettersson med flera träffades hemma hos Olle Redhe och drog igång det som så småningom skulle bli Falu Jazzklubb. Men det var faktiskt drygt 40 år sedan....!!!

1976 blev klubben etablerad som medlem i Svenska Jazzriksförbundet och där tar vi avstamp för vårt 40-årsjubileum. (Ni minns säkert vårt 25-årsjubileum 2001 på Folkets hus.)

Många minnen bubblar upp hos dem som varit med under åren. Härliga minnen med många underbara musiker som gästat de olika scener som klubben använt sig av åren.

Lördagen den 3 september kommer vi att fira detta jubileum med ett ÖPPET HUS på G:A Elverkets Kultur och Aktivitetshus på Ölandsgatan 8 i Falun.
Ni är alla hjärtligt välkomna att ta del av denna nostalgifest, där vi framför allt har fokus på de musiker och personer som haft betydelse för klubbens verksamhet genom åren. Vi gör det i form av en minnesutställning och ett konsertprogram med inbjudna lokala grupper.
Vi kommer också att med intervjuer och annat material försöka skildra de 40 åren.

Avslutningsvis inbjuds till dans och ett, förhoppningsvis, skönt Jam på våra två scener.

Portarna öppnas kl. 15 och festen håller på till c:a 23.
Café öppet hela dagen. Matservering kan erhållas mot beställning:

Medelhavs- eller vegetarisk buffé á 175:- serveras från kl. 17.30.
Alkoholfri dryck tillkommer.
Beställes senast 30 aug, Näringslivets Hus, 076-785 10 31, vardag 08-17.

Vårt motto: "Låt festen leva sitt eget liv"

Kjell Robertson
Ordförande

2016-08-19


Tillgänglighet

  • Föreningen har ingen egen konsertlokal, utan hyr.
  • Arrangemangen är på Gamla Elverkets Kultur & Aktivitetshus, Ölandsgatan 8.
  • Konsertlokalen och angränsande utrymmen är anpassade för personer med funktionsnedsättning, bl.a. hörselslinga, och har bra belysning.
  • Finns något problem beträffande tillgängligheten vid våra konserter kontakta oss gärna någon dag före, så kan vi säkert tillsammans hitta lösningar.

2019-02-08